Findmy model 2
findmy-puhelin
findmymod2_06
findmymod2_05
findmymod2_04
findmymod2_03
findmymod2_02
findmymod2_07

Findmy e-kello model 2

0 out of 5

Findmy e-kello model 2

Kuinka Findmy e-kello toimii?

E-kello toimii paristolla ja kiinnitetään eläimen kaulaan kuten normaali kello. Puhelimen tai tabletin aplikaatiolla tai tietokoneen sovelluksella saat näkymän eläimestäsi. E-kello käyttää satelliitti-teknologiaa paikkatiedon vastaanottoon ja lähettämiseen. Eli se toimii myös siellä, missä ei ole matkapuhelinkenttää.

E-kello

Laite on valmistettu MIL-STD-810G standardin mukaan. Tämä tarkoittaa että laitteelta vaaditaan paljon muutakin kuin vesitiiviys(IP67) esim. toiminta korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, testattu lämpötilan pikaisia muutoksia varten, kyvystä suoriutua korkeissa korkeuksissa, iskunkestokyky jne.
Paikkatiedon vastaanotto (GPS) ja lähetys (LEO)  tapahtuu satelliittien kautta.

Sisäänrakennettu liiketunnistin toimii kuolin ilmaisimena. Laite mittaa liikettä, mikäli kuuden tunnin jaksolla ei havaita laitteen liikkuneen, lähetetään käyttäjälle hälytysilmoitus liikkumattomuudesta.

Akun käyttöikä on n. 12kk kun viestejä lähetetään yhden kerran vuorokaudessa. Lähetysaikataulu on käyttäjän määritettävissä. Laitteen normaali lähetystiheys on 18 tunnin välein ja minimissään se voidaan säätää 1 tuntiin. Akun kesto lyhenee mitä tiheämmin vuorokaudessa viestejä lähetetään.
Findmy model 2 laite voidaan ohjelmoida lähettämään paikkatieto haluttuun aikaan esim. klo 08:30.

E-kellossa ei ole ulkoista virtakytkintä vaan ne kytketään päälle ja pois langattomasti puhelimen Findmy sovelluksella.

E-kellot ohjelmoidaan puhelimella Bluetooth yhteyden kautta. Näin ollen laite voi olla kaukanakin esim. 20m päässä.

Ohjelmistot

Puhelin ja tabletti laitteille Findmy on tuettuna Android ja Apple ympäristöt. Tietokoneissa on tuettuna Windows ja MAC käyttöjärjestelmät.

E-kellojen ohjelmisto päivitetään sekä tekemäsi viestintäsuunnitelma ladataan laitteille puhelimella.

Voit seurata e-kelloilla varustettuja eläimiä, vastaanottaaa hälytyksiä ja tarkastaa laitteiden akkujen tilat puhelimella, tabletilla ja tietokonella.

 

SKU: 15758587e467 Osasto:

Kuvaus

Findmy e-kello model 2

Findmy käyttää satelliittiteknologiaa paikkatiedon vastaanottoon ja lähettämiseen.

Maastossa olevien eläinten seuranta on todella helppoa. Eläimet paikannetaan satelliittien avulla. Sinä seuraat niitä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Saat ilmoituksen, jos jotain poikkeavaa tapahtuu.